• Podcast maken voor beginners.. in het onderwijs!

 • Podcast maken voor beginners

  Podcasts worden steeds populairder en ook in het onderwijs wordt deze vorm van vertellen steeds meer gebruikt. Daarom is er nu een online cursus samengesteld voor docenten en onderzoekers die overwegen om een podcast te maken. Heb je al een tijdje een leuk idee, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of heb je nog nooit van podcasts gehoord, maar ben je wel nieuwsgierig? Dan is deze online cursus zeker wat voor jou!

  Wat ga je leren?

  De cursus bestaat uit verschillende delen. In de introductie wordt uitgelegd wat een podcast is en kun je voorbeelden beluisteren uit de praktijk. Daarna begint het echte werk en leer je hoe je stap voor stap een goede podcast maakt. Dit gebeurt in drie stappen: Plan, produce en publish. De gehele cursus neemt ongeveer een uur van je tijd in beslag.

  *De cursus*

  Na afloop van de cursus weet je precies welke stappen je moet ondernemen om een goede podcast te maken.

  Vragen?

  Deze cursus is ontwikkeld voor FMR-docenten/onderzoekers door Wilma Kannegieter en Amber van ’t Veen in samenwerking met O&O|FMR team Onderwijsontwikkeling. Wanneer je medewerker van FOO bent kan je met vragen contact opnemen met het ICTO-team van FOO.

Creative Commons License

Gerelateerde documenten:

© ICTO bij FOO 2024