• Digitale geletterdheid

Handboek Digitale geletterdheid 2021/2022

Nationale A.I. cursus

 • Een prachtige en boeiende aanvulling op het handboek van Kennisnet is de gratis toegankelijke online cursus over artificial intelligence (kunstmatige intelligentie). De cursus is zeer laagdrempelig en mooi opgezet. Een must voor iedereen die meer wil weten over dit brede vakgebied! De cursus borduurt goed voort op de pijlers ‘Mediawijsheid’ en ‘Computional Thinking’ uit het handboek van kennisnet. Er is ook een ‘junior versie‘ die als lesmateriaal in kan worden gezet in het PO en VO.

  Bovendien is er een variant van AI in de zorg. In deze curus ontdek je online en samen met zorgprofessionals wat AI (kunstmatige intelligentie) nu eigenlijk is, en hoe het de zorg kan helpen. Je leert in je eigen tempo, wanneer het jou uitkomt. Naast de theoretische kennis komen er ook praktische toepassingen in beeld. Uitgelegd door mensen in de zorg.

  De Nationale AI-cursus is geboren uit een samenwerking tussen de stichting AI for GOOD, het kenniscentrum ICAI en het bedrijf Elephant Road. Ons doel is om een zo groot mogelijk draagvlak te bereiken.
  bron: https://app.ai-cursus.nl/over-ons

   

 • Schermafbeelding Nationale A.I. cursus
 • wi
  witpm

  2020-01-21 11:26:23

  Erg leuk om zelf te professionaliseren, en handig voor inzet in PO en VO (junior-versie)

 • Geef een antwoord

Creative Commons License

Gerelateerde documenten:

© ICTO bij FOO 2024